D-RTK2 Velike preciznosti GNSS mobilna stanica

OPTIMIZOVANA TAČNOST. ULTIMAIVNA POUZDANOST.

Mobilna stanica D-RTK 2 je unaprijeđeni GNI GNSS prijemnik koji podržava sve glavne globalne satelitske navigacijske sisteme, pružajući diferencijalne korekcije u realnom vremenu koje generiraju podatke o pozicioniranju na centimetrima za poboljšanje relativne tačnosti.

D-RTK2 Velike preciznosti GNSS mobilna stanica

Pozicioniranje na centimetarskom nivou

D-RTK 2 mobilna stanica u potpunosti podržava GPS, GLONASS, Beidou i GALILEO signale. Lako i brzo podešavanje, D-RTK 2 mobilna stanica pruža podatke u realnom vremenu za bespilotne letelice kako bi se postigla preciznost pozicioniranja na nivou centimetra. Ugrađena antena velike snage nudi bolji prijem signala sa više satelita, čak i kada su prisutne prepreke.

Ostanite povezani za bilo koju misiju

Mobilna stanica D-RTK 2 podržava komunikaciju preko 4G, OcuSinc, ViFi i LAN, osiguravajući neprekidan, stabilan prenos podataka pod bilo kojim scenarijem primjene. Do 5 daljinskih upravljača * može se istovremeno povezati sa D-RTK 2 mobilnom stanicom. Ovo čini mogućnost koordiniranih operacija koje uključuju višestruke bespilotne letelice značajno poboljšavajući efikasnost.

Trajnost kojoj možete verovati

Sa IP65 zaštitom od ulaska i laganim karbonskim tijelom, mobilna stanica D-RTK 2 je ultra-prenosiva i za bilo koji zadatak, bez obzira na to koliko je čvrst. Ugrađeni IMU nadziru kretanje i kalibraciju senzora nagiba kako bi upozorili operatera na bilo kakve nepravilnosti tokom misije, minimizirajući rizike.

Sveobuhvatno rešenje

Mobilna stanica D-RTK 2 je kompatibilna sa Phantom 4 RTK i MG-1P RTK *. Može se koristiti kao referentna stanica za kontinuirani rad (CORS), koja pruža precizne podatke o pozicioniranju unutar opsega pokrivanja bazne stanice, što ga čini idealnim alatom za snimanje, inspekciju iz zraka, poljoprivredu i druge industrijske aplikacije.

OBLASTI PRIMENE