DJI Matrice 600 Pro

JEDNOSTAVNO, PROFESIONALNE PERFORMANSE!

Matrice 600 Pro (M600 Pro) nasledio je sve karakteristike letelice M600, ali je sa unapređenim performansama leta i većom nosivošću… Prethodno ugrađene ruke i antene umanjuju vreme za pripreme pre poletanja, dok modularni dizajn sistem olakšava ugradnju dodatnih modula. Konstrukcija drona opremljena je najnovijom DJI tehnologijom, uključujući i „A3 Pro“ upravljač letenja, transmisioni sistem „Lightbridge 2 HD“, inteligentne baterije i Sistem za upravljanje baterijama. Nekoliko „Zenmuse“ kamera i gimblova kompatibilno je sa instaliranim softverom, a letelica je kompatibilna i sa softverom i hardverom drugih proizvođača, što sve čini M600 Pro idealnim dronom za profesionalno fotografisanje iz vazduha i za industrijsku primenu.

 

DJI Matrice 600 Pro

A3 kontroler leta., Superiorne performanse

A3 kontroler ima trostruku modularnu redundantnost i dijagnostičke algoritme koji upoređuju podatke sa tri GNSS jedinice, sa dodatnim analitičkim redundancama za ukupno šest jedinica. Novi sistem za module A3 omogućuje precizniju kontrolu multirotorne letelice i obezbeđuje tačne podatke za stabilne preformanse leta. Samopodešavajući sistemi će automatski podesiti parametar leta u zavisnosti od opterećenja. Kompatibilnost sa D-RTK GNSS‑om znači da A3 Pro može izdržati magnetna ometanja, obezbeđujući centimetarsku preciznost, što ovu letelicu čini podesnom za različite primene u industriji.

M600 Pro je jednostavan i lak za postavljanje, te spreman za let u nekoliko minuta. Okvir letelice je optimizovan za lakši transport sa brzo rasklopivim stajnim trapom i rukama propelera. Ispod potpuno novog poklopca, pozicija GNSS modula i senzora je prepravljena i novi sistem IMU jedinice poboljšava pouzdanost tokom leta. M600 Pro takođe dolazi sa izdržljivim, prilagodljivim koferom koji apsorbuje udarce i podrhtavanja tokom transporta, što obezbeđuje zaštitu sa svih strana tokom ručnog nošenja ili drugačijeg transporta.

Punite šest baterija istovremeno

Punjač M600 Pro-a ima priključke za šest baterija, te je u mogućnosti da puni šest baterija  istovremeno. Svih šest baterija može biti potpuno napunjeno za kratko vreme*.

*92 minuta za TB47S i 110 minuta za baterije TB48S.

Pogonski sistem

Pogonski sistem otporan na prašinu pojednostavljuje održavanje, dok motori sa aktivnim hlađenjem obezbeđuju pouzdan rad na duži vremenski period. M600 Pro je kompatibilan sa nekoliko Zenmuse kamera i gimblova. Sa maksimalnom nosivošću od 6 kg, bez ikakvih napora može da ponese Ronin-MX gimbal, DJI Focus i još puno drugih kamera, od sistema „Micro Four Third“ do RED EPIC-a.

Produženo vreme leta i veći radijusa prenosa

M600 Pro ima produženo vreme leta i radijus prenosa do 5 km*. Sveobuhvatni sistem upravljanja baterijama podrazumeva da će, u slučaju da se bilo koja od šest baterija uključi ili isključi, ostale učiniti isto. Ovaj sistem tokom leta prati stanje svih šest baterija i obezbeđuje bezbedno sletanje pri otkazivanju samo jedne od baterija. U poređenju sa ostalim, neinteligentnim baterijama, sistem upravljanja baterijama M600 Pro-a ima pojednostavljeno održavanje uz povećanu bezbednost.

Profesinalni HD prenos

DJI Lightbridge 2 je dizajniran da ispuni sve zahteve profesionalnog prenosa, nudeći veliku brzinu frejmova i HD strimovanje uživo. USB, Mini-HDMI, 3G-SDI portovi i Zemaljska jedinica „Lightbridge 2“ – sve ovo podržava kvalitet izlazne video informacije od 1080p/60fps. Dinamični, samopodesivi linkovi za bežični prenos podataka omogućuju prenos podataka sa velike distance uz veoma malo kašnjenje, podržavajući standardni izlaz prenesenih podataka od 720p/59,94 fps i 1080p/50 fps, što omogućava još veću kreativnosti za snimanje iz vazduha.

D-RTK GNSS

S obzirom na činjenicu da koristi dve antene, D-RTK GNSS je značajno dostignuće u slučajevima kada je industrijskoj primeni potrebna velika preciznost. Može podneti velika magnetna ometanja i obezbediti centimetarsku preciznost u okruženjima sa metalnim strukturama.

Otvoren SDK za Programiranje

M600 Pro je u potpunosti kompatibilan sa DJI desktop SDK-om i mobilnim SDK-om kako bi ispunio zahteve onih koji prave softver za različite industrijske primene. Poseduje četiri – dvostruka paralelna – CAN porta i jedan API port za povezivanje sa DJI uređajima, uključujući D-RTK GNSS jedinice ili komponente treće strane po Vašem izboru.

Moćna kontrola pomoću aplikacije

M600 Pro podržava aplikaciju „DJI GO“, kao i DJI Assistant 2. Doživite HD prenos uživo, pratite status baterije, jačinu signala prenosa i još mnogo toga direktno pomoću aplikacije „DJI GO“. DJI GO takođe predstavlja kontrolni centar za rad kamere, omogućavajući pristup brzini poklopca blende, ISO podešavanjima, snimanjima videa i fotografija na bilo kojoj kameri serije Zenmuse, kao i daljinskom zumu i otvoru blende na kamerama Zenmuse X5 i X5R. DJI Assistant 2 podržava ažuriranje firmvera i Zemaljske stanice, a dolazi sa ugrađenim simulatorom letenja.

Pakovanje

 

Letelica
Matrice 600

Dijagonalno medjuosovinsko rastojanje  1133mm

Dimenzije 1668 mm × 1518 mm × 727 mm sa propelerima, rukama i gps navigacijom nesavijenim (uključujuci i opremu za sletanje )

437 mm × 402 mm × 553 mm sa propelerima, rukama i gps navigacijom savijenim (isključujuci opremu za sletanje)

Dimenzije paketa 525 mm × 480 mm × 640 mm

Težina ( sa 6 TB47S baterija) 9.5kg

Težina sa 6 TB48S baterija 10.kg

Max preporučena težina pri poletanju 15.5kg

Preciznost pri lebdenju (P-GPS) Vertical: ±0.5 m, Horizontal: ±1.5 m

 Max ugaona brzina Nagib: 300°/s, Yaw: 150°/s

Max nagib ugla 25°

Max otpor vetru 8 m/s

Max brzina podizanja 5 m/s

Max brzina spuštanja 3 m/s

Max nadmorska visina za primanje signala · 2170R propeleri: 2500 m;

2195 propeleri: 4500 m

Max speed 40 mph / 65 kph (bez vetra)

vreme lebdenja (sa 6 TB47S baterije ) bez tereta :32min, 6kg tereta : 16min

Vreme lebdenja (sa 6 TB48S baterija) bez tereta:38min, 5.5kg tereta:18min

Podrzani DJI gimbali Ronin-MX; Zenmuse Z30, Zenmuse X5/X5R, Zenmuse X3, Zenmuse XT; Zenmuse Z15 Series HD Gimbal: Z15-A7, Z15-BMPCC, Z15-5D III, Z15-GH4

Sistem kontrole letenja A3 Pro

Pogonski sistem   model motora: DJI 6010

model propelera: DJI 2170R

Uvlačiva oprema za sletanje standardna

Radna temperatura 14° Fto 104° F (-10° C to 40° C)

Punjač (Model: MC6S600)

Izlasna struja 26.1V

Nominalna snaga 600W

Izlasna struja priključka za jednu bateriju 100W

Opcionalna baterija (Model: TB48S)

Kapacitet 5700 mAh

Napon 22.8V

Tip baterije LiPo 6S

Energija 129.96 Wh

Neto težina 680g

Max snaga punjenja 180W

             

 

 

 

OBLASTI PRIMENE

Građevinarstvo

VIDI SVE

Građevinarstvo

Poljoprivreda

VIDI SVE

Poljoprivreda

Rudarstvo

VIDI SVE

Rudarstvo