Pix4Dengine

Sagradite budućnost digitalizovane stvarnosti pomoću uvida u slike zasnovanog na podacima

Pix4Dengine

Pix4Dengine

Pix4Dengine je skup programskih modula koji se pokreću na Vašoj infrastrukturi ili na našem oblaku (cloud) i u potpunosti su kompatibilni sa drugim Pix4D rešenjima.

Naši interfejsi napravljeni su da osnaže prilagođavanje, automatizaciju i integraciju u bilo koji preduzetnički sistem ili radni proces snimanja realnosti.

Vaš prilagođen radni proces. Vaša prednost nad konkurencijom.

Integrišite svoj automatizovani radni proces ili prilagođenu platformu sa Pix4Dengine-om

Prilagodite radni proces

Od obrade slike pa sve do analize podataka, Pix4Dengine pokreće Vaš radni proces od samog početka pa sve do kraja. Kombinujte Pix4Dengine sa drugim Pix4D rešenjima kako biste kreirali najefikasniju moguću kombinaciju automatizacije i produktivnosti za Vaše poslovanje.

Automatizujte po meri

Automatizujte zadatke koji iziskuju puno vremena i moraju da se ponavljaju uz pomoć aplikacije Pix4Dengine. Obrada velikih količina podataka je rizična jer može dovesti do preopterećenja hardvera i Vašeg budžeta. Koristite naša cloud rešenja da biste brzo „savladali“ više lokacija.

Jednostavna integracija

Zadobijte prednost nad konkurencijom tako što ćete Pix4Dengine integrisati u postojeće sisteme i ujedno pojednostaviti Vaše digitalne operacije.

Stvoren za programere. Od poverenja za preduzetnike.

Oživljavanje Vaše ideje je lakše kada imate prave alate. Neka ideje postanu realnost uz pomoć nekoliko redova koda.

Povežite Vaše sopstvene radne procese modelovanja realnosti sa aplikacijama koje uređuju slike sa bilo kog uređaja, uključujući dronove, kranove ili ručne kamere.

Radni procesi izvan svih okvira. Beskonačno prilagođavanje.

Ne postoji nikakvo ograničenje kada je u pitanju prilagođavanje. Povežite svoju analitiku sa radnim procesom, kombinujte se sa drugim modulima Pix4Dengine-a, dodajte svoj sopstveni kôd ili se integrišite sa aplikacijama trećih strana. Izgradite tačno ono što je Vama potrebno.
Prebacite automatski podatke iz prilagođenih izvora na željenu krajnju tačku.

Programski kontrolisana linija obrade

Koristite naš moćni programski interfejs da biste kontrolisali način na koji se rukuje podacima.
Podesite algoritamske parametre, izgradite prilagođenu logiku zasnovanu na unetim podacima i podesite opseg obrade kako biste drastično smanjili potrebu za ljudskim nadzorom.

Pojednostavljeno upravljanje podacima

Čuvajte podatke tamo gde su Vama najpotrebniji: na Vašoj sopstvenoj infrastrukturi ili na našem obezbeđenom oblaku (cloud).

Kontrolišite pristup Vašim podacima i nastavite sa automatskom procenom kvaliteta. Prosledite obrađene rezultate korisnicima kako biste omogućili interaktivni pregled pomoću standardnih proizvoda Pix4D. I podelite ih zatim u Vaš preduzetnički sistem.

Jasna dokumentacija za glatko kodiranje

Programeri, „ukopajte se“ u našu dokumentaciju i kratke vodiče. Pokriveni ste svime, od jednostavnih automatizovanih radnih procesa do složenih prilagođenih aplikacija.

OBLASTI PRIMENE