ZENMUSE XT2

DVOSTRUKI POGLED. SUPERIORNA INTELIGENCIJA.

Sa XT2, pridružite se sledećoj generaciji komercijalnih rešenja za dronove. Uparivanjem toplotnog senzora FLIR Tau 2 i 4K vizuelne kamere sa vodećom DJI tehnologijom za stabilizaciju i mašinsku inteligenciju, XT2 brzo transformiše podatke iz vazduha u moćne uvide koji štede vreme, novac – i živote.

 

ZENMUSE XT2

Robustno termalno rešenje sa dvostrukim senzorima

Smešten u kućište otporno na vremenske uticaje, Zenmuse XT2 je kombinacija FLIR-ovog naprednog radiometrijskog termalnog senzora i 4K vizuelnog senzora – a sve je bez problema integrisano sa DJI-evim moćnim platformama za preduzeće.

Pretvorite podatke u uvide u realnom vremenu

Omogućen paketom procesora i algoritama za kompjuterski vid, XT2-ova ugrađena mašina za inteligenciju pomaže timovima da identifikuju ono što je važno još dok je na licu mesta, umesto nakon dužeg vremena obrade.

 

Primene

Vidi nevidljivo i neviđeno. FLIR termalni senzori otkrivaju detalje nevidljive golim okom tako što čini vidljivim suptilne razlike u temperaturi. Ovaj novi pogled na svet može otkriti kada su oprema ili zgrade oštećeni, koja je lokacija izgubljenih osoba i još mnogo toga.

 

Gašenje požara

Brzo identifikujte vruće tačke sa mogućnošću direktnog preklapanja toplotnih podataka sa običnim vizuelnim pregledom i finim podešavanjima izotermi.

 

Solarni paneli

Uz minimalan napor pronađite oštećene panele tako što ćete podesiti podešavanja temperaturnog alarma da bi Vas obavestio o temperaturama izvan podešene norme.

 

HazMat

Otkrijte da li je kontejner pun i identifikujte supstancu koja se nalazi unutra jednom slikom pomoću FLIR MSX-a.

 

Spreman za akciju

Brzim okretanjem zgloba Zenmuse XT2 obezbeđuje da uz DJI-eve dronove serije M200, M200 serije V2 i M600 Pro, koji su vodeći u industriji, piloti dobiju direktan pogled i kontrolu nad ovim moćnim termalnim senzorom.

Kada se XT2 montira na dron serije M200 ili M200 serije V2, piloti imaju kombinovano rešenje koje proširuje radni prozor za tehnologiju bespilotne letelice – ovo dopušta pilotima da samouvereno lete pod uslovima male osvetljenosti, kroz jak povetarac ili laganu kišu.

Koristeći M210, M210 RTK, M210 V2 ili M210 RTK V2 modele drona, piloti mogu izgraditi robustnija dronovska rešenja oko kamere XT2 kasnijim dodavanjem zum kamera, dodatnih kompjutera i drugih korisnih tereta kako bi odgovorili potrebama različitih specijalizovanih misija.

 

Namenski napravljena aplikacija DJI Pilot

DJI Pilot

Profesionalna kontrola letenja

DJI Pilot je robustna Android aplikacija razvijena posebno za korisnike koji su preduzetnici kako bi oslobodila snagu svojih DJI dronova. Sa razvojem posebno napravljenim za XT2, DJI Pilot optimizira proces leta i snimanja iz vazduha.

  • • Pristupite i podesite režime letova Spotlight Pro
  • • Selektujte oblast i izaberite parametre za temperaturni alarm
  • • Merenja temperature na ekranu
  • • Pristup paleti boja, izotermama i drugim termalnim podešavanjima

Namenski napravljena aplikacija DJI XT Pro

DJI XT Pro

Pojednostavljena termalna vizualizacija

Poboljšajte kontrolu Zenmuse XT termalne kamere pomoću aplikacije DJI XT Pro iOS. Uključivanjem povratnih informacija od vatrogasaca i inspektora u industriji, XT Pro aplikacija ima moderan dizajn, koji čini korišćenje XT kamere u misijama od kritične važnosti jednostavnim i lakim.

  • • Prikaz kamere u realnom vremenu uz minimalno kašnjenje
  • • Procene temperature na ekranu
  • • Brz pristup paleti boja, izotermama i drugim termalnim podešavanjima

OBLASTI PRIMENE