Zenmuse Z30

Skraćivanje distance

DJI – Predstavlja Zenmuse Z30

Zenmuse Z30

Vazdušne platforme ubrzano postaju suštinski važni alati za preduzeća koja žele efikasnije prikupljati informacije ključne za njihovo poslovanje. Kao prva integrisana vazdušna kamera sa optičkim zumom do 30x i digitalnim zumom do 6x, Zenmuse Z30 nudi neuporedivo snimanje vizualnih podataka. Preduzeća su sada u mogućnosti da uhvate informacije koje su im potrebne iz šireg opsega, čineći prikupljanje vizualnih podataka znatno bržim uz eliminaciju rizika od štete i za osoblje, i za opremu, te daje pristup inteligentnim funkcijama po kojima je DJI inače poznat.

 

Zum

Zenmuse Z30 je najsnažniji integrisani fotoaparat sa zumiranjem na tržištu, sa 30x optičkim i 6x digitalnim zumom za ukupno uvećanje do 180x. Bilo da pregledavate primopredajnike ili turbine na vetar, ovo Vam omogućava da detaljno pregledate strukture, žice, module i komponente kako biste otkrili oštećenja.

Kako Vam dopušta da nadgledate i vršite inspekciju sa udaljenosti, bez potrebe da letite blizu, ne samo da se povećava brzina i efikasnost vaših operacija, već se izbegava i rizik od sudara.

 

TapZumiranje

Sa opcijom TapZumiranje (TapZoom), precizno prikupljanje vizualnih podataka je veoma jednostavno i lako jer se svodi na dodir prstom kako biste usmerili kameru prema predmetu Vašeg pregleda. Zenmuse Z30 automatski podešava svoju žižnu daljinu kako bi Vam dao uvećan prikaz, čineći najsitnije detalje vidljivim u samo nekoliko sekundi.

 

Stabilizacija

Zumiranje visoke snage znači da se svaki pokret u sistemu uvećava, tako da je stabilnost od najveće važnosti. Z30 uključuje DJI-evu vodeću tehnologiju gimbala za stabilizaciju unutar 0.01° i istu preciznost za kontrole. To omogućava dugoročnu inspekciju i nadgledanje, koji su uvek visoke vernosti.

 

Nadgledanje primopredajnika

Bezbednije i brže pregledanje primopredajnika uz pomoć kamere Zenmuse Z30. Eliminišite potrebu za opasnim ručnim pregledom i smanjite rizike od udara u postrojenja tako što ćete pregledati sa sigurne udaljenosti. Prenesite svoje snimke na centralno čvorište (hub) da biste smanjili potrebu za fizičkim odlascima na teren i eminisali potrebu za dodatnim putovanjima.

 

Nadgledanje turbina na vetar

Detektujte mala oštećenja izdaleka ujedno izbegavajući povrede za osoblje i oštećenja opreme. Podesite svoju letelicu da kruži nad objektom nadgledanja pomoću opcije Tačka interesovanja kako biste imali potpuni uvid od 360° u Vašu imovinu.

 

Gašenje vatre

Ekipe za hitne intervencije sada mogu veoma brzo dobiti uvid u situaciju i koristiti zum od 30x da bi analizirali hitnu i specifičnu informaciju na kojoj će bazirati svoje operacije.

 

KOMPATIBILAN SA DRONOM „MATRICE“

Prilagođavanje kamere Z30 vašem postojećem sistemu letenja zasnovanom na Matrice-u je lako zahvaljujući integrisanom dizajnu. Jednostavno gurnite kameru u nosač i spremni ste za poletanje.

Zenmuse Z30 je dizajniran za upotrebu sa DJI Lightbridge-om 2, čime se prevazilaze tehnička ograničenja za povećanje dometa do 3.1 milje, tj. 5 km. Integrisani kontroler i inteligentni algoritmi postavljaju novi standard za bežični HD prenos slike smanjujući kašnjenje i povećavajući vernost slike.

 

OBLASTI PRIMENE